VIRELABS - TÖIHIN MEILLE

Liity Vire Labsin huippuosaajiin

Haluatko mukaan huipputiimiin?

Vire Labsissa yhdistyy maailmanluokan osaaminen sekä grafiikkakehityksessä että konenäkö- ja tekoälytoteutuksissa. Nykyisin jo yli puolet osaajistamme työskentelee tekoäly- ja konenäkö-toteutusten parissa, ja kysyntä on voimakkaassa kasvussa. 

AI-toteutusten keskipisteessä on kehittämämme Virebox.AI-päätelaite, jonka avulla saamme toteutettua ratkaisut erilaisiin toimintaympäristöihin erittäin nopeasti. Virebox.AI-ratkaisuja käytetään tällä hetkellä mm. ennakoimaan junavaihteiden vikaantumista (VR Fleet Care), analysoimaan raitiovaunuliikenteen matkustajavirtoja (Škoda Transtech) ja tehostamaan sahalinjojen toimintaa (Veisto).

Etätyö osa Vire Labsin toimintakulttuuria

Meillä pääset tekemään työtä huippuammattilaisten kanssa. Vahvan osaamisen lisäksi yhteistä tiimille on jatkuva halu kehittyä.

Meillä on toimitilat Porissa ja Helsingissä, mutta etätyö on keskeinen osa toimintakulttuuriamme. Jo ennen viime kevättä noin 80 prosenttia työstä tehtiin etänä esimerkiksi kotitoimistoilla. Tarjoamme myös uusille tiimiläisille mahdollisuuden tehdä työtä samanhenkisten ja toisiaan tukevien huipputyyppien kanssa joko etänä tai Porissa. Asiakkaat ja projektit tulevat pääosin Suomesta.

Projekteissa pitää olla onnistumisen makua ja tekemisen pitää tuntua mukavalta, ja tämä pätee yhtä lailla Vire Labsin työntekijöihin kuin asiakkaisiinkin. Työ ei saa tuntua turhalta, ja toiminnan tavoitteena on muuttaa maailmaa paremmaksi. Lue lisää Yritys-sivulta.

Oikeat välineet osaajille 

Minkälaisia ihmisiä haemme?

Etsimme itsenäiseen työskentelyyn pystyviä ihmisiä, joilla on hyvät ongelmanratkaisukyvyt ja jotka ovat tulosorientoituneita. Meille kannattaa hakea, jos sinulla on osaamista ja halua oppia lisää tekoälyyn, konenäköön, kuvantunnistamiseen ja rautapuoleen liittyvistä asioista. 

Etsimme uusia ja jo meritoituneita tekijöitä kehittämään AI-toteutuksia esimerkiksi näillä työkaluilla:
Ubuntu, Python, C++, OpenCV, Yolov3,
react, redux, mtqq, aws, git ja docker.

Jos kiinnostuit, täytä alla oleva avoin hakemus ja lähetä se meille.
Kerro yhteystietojesi lisäksi, mitä osaat, missä olet erityisen hyvä ja mistä innostut.
Luemme kaikki hakemukset ja otamme yhteyttä.